Top seriale care vor dispărea în anul 2020

Se pare ca in curand va trebui sa pregatesti o multime de servetele. Motivul? Numeroase seriale se vor incheia in anul 2020. Iata o lista cu cele mai populare dintre ele.

Lucifer. Dupa ce a fost salvat de catre Netflix si dupa ce a mai avut un sezon 4, Lucifer ne va spune adio in 2020, cu un sezon 5 din 16 episoade. Deci povestea va putea avea un final foarte fericit si Chloe si Lucifer vor putea fi in sfarsit impreuna. Si totusi, exista o mica sansa ca sezonul sa fie taiat in doua si ca a doua parte sa fie difuzata doar in 2021….

The 100. Calatoria lui Clarke, Bellamy, Murohy, Octavia si a celorlalti tineri eroi din serial se va incheia in 2020, cu un ultim sezon 7. Va relua evenimentele care au avut loc pe luna Alpha/Sancturn, cu disparitia Octaviei si a unui popor de dirijat.

Supernatural. Sfarsit de drum pentru fratii Winchester si fratele lor de suflet Castiel. Dupa 15 sezoane, fanii vor trebui sa isi ia adio de la serial, cu un ultim capitol care ar trebui sa ofere multa nostalgie, dar si multe frisoane. Cel mai mare inamic al tuturor timpurilor va trebui sa le faca fata si va fi ajutat de toate creaturile posibile pentru a-i invinge pe Sam si pe Dean.

13 Reasons Why. Dupa un sezon 3 foarte criticat si cu o intriga care s-a cam restrans odata cu moartea lui Bryce, sezonul 4 va fi ultimul sezon al serialului. Deci se va inchide de tot capitolul acestor tineri care au trait un adevarat infern in timpul liceului.

Criminal Minds. Este un sezon 15 cu doar 10 episoade care va incheia celebrul serial politist. Nu a fost precizata inca o data exacta pentru difuzare, dar stim deja ca personajul Cameleon, va fi unul din marii malefici ai sezonului.

Arrow. Chiar daca are mai multe sageti in tolba, Arrow va mai face pe eroul doar un sezon. Sezonul cu numarul opt, din 10 episoade, este ultimul pentru justitiarul din Star City si se pare ca lucrurile s-ar putea incheia cam dramatic pentru Oliver Queen. Oare moartea sa este inevitabila? Vom vedea in 2020…

Vikings, sezonul cu numarul 6 si ultimul al serialului va debUta in decembrie Si va numara doua parti, fiecare din 10 episoade. Cea mai frumoasa modalitate de a incheia povestea acestui popor epic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *