Top filme biografice pe care să le vezi măcar o dată în viață

Filmul “Rocketman”, inspirAT din viata lui Elton John, bazat pe viata unui muzician iesit din comun, este din ce in ce mai popular. Dar Elton John nu este primul, si cu siguranta nici ultimul care inspira cineastii. O biografie a lui King Elvis cu Bazluhrman este si ea in pregatire.

Rocketman. Rocketman povesteste viata unui muzician iesit din comun, Elton John adica, de la primele sale succese pana la consacrarea sa internationala. Flimul pune in evidenta metamorfozarea lui Reginald Dwightt, un tanar pianist foarte talentat si foarte timid in acelasi timp. un tanar care a devenit un superstar mondial. Este vorba despre Elton John. Povestea sa inspiranta, povestita pe fundalul celor mai frumoase melodii ale vedetei, ne face sa traim incredibilul succes ala unui tanar dintr-un orasel de provincie devenit o vedeta pop a culturii mondiale.

Straight Outta Compton. Este un film care povesteste viata adevarata a grupului de hip-hop « N. W. A ». este un grup format de Dr. Dre, Ice Cube, Easy E, Dj Yella si Mc Ren. Cinci tineri care au pus in versuri de rap problemele si frustrarile lor, dar si sentimentele de manie legate de viata lor din trecut, intr-unul din cele mai periculoase cartiere din America.

Bohemian Rhapsody. De la succesul fulgurant al lui Freddie Mrcury pana la excesele sale, acest film prezinta riscurile de destramare a grupului din care facea parte, dar si reintoarceeea sa triumfala le scena de la Live Aid, atunci cand era deja bolnav. Vei descoperi deci povestea unei vieti exceptionale a unui barbat care inca mai continua sa ii inspire pe tineri. Mai ales pe visatori si pe cei care adora muzica.

Fara indoiala ca este cel mai frumos film biografic al ultimilor ani, cre are o multime de admiratiori, dar si detractori.

Walk the Line. Viata legendaruluin Johnny Cash se poate rezuma foarte usor in trei cuvinte- droguri, muzica si June, muza sa. Isi scrie primele cantece in timpul serviciului militar din Germania. Apoi se instaleaza la Memphis unde aduce muzica country pe harta. Este un cantaret legendary care prezinta povestea sa, invatand ca Gloria are un pret.

8 Mile, filmul ne duce in orasul Detroit al anului 1995 unde Jimmy Smoth are o multime de visuri, dar unde inca ii mai lipsesc cuvintele pentru a se exprima. Un film care se apropie foarte mult de viata lui Marshall Matters, adica Eminem, rapperul alb cel mai celebru din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *