Top cele mai romantice scene din “Teenwolf”

Cu numeroasele sale intrigi amoroase, cuplurile, despartirile sau mortii sai, “Teenwolf” este fara doar si poate, un serial foarte romantic. Din acest motiv, am selectat pentru tine cateva scene, care ti-au mers la suflet, cu siguranta.

Lydia si cheia. In sezonul 2 al serialului, relatia dintre Jackson si Lydia nu este una ideala. Totul se schimba insa in episodul 12. Atunci cand Jackson se transforma in Kanima si cand este in pericol de moarte, pentru a-l salva, Lydia ii da lui Jackson, cheia apartamentului sau. Un simbol puternic al iubirii sale sincere care il ajuta pe acesta sa revina.

Allison il saruta pe Scott. Allison si Scott sunt Romeo si Julieta din serial. El este un varcolac, ea vine dintr-o familie de vanatori. Si este foarte dificil sa alegem doar un moment romantic cu cei doi. Si totusi, la finalul sezonului 1, atunci cand este transformat, Allison il saruta iar acesta revine la forma sa umana. El o intreaba de ce a facut asta si ea ii raspunde « pentru ca te iubesc ».

Ethan si cicatricile lui Danny. Un moment foarte hot din serial care se transforma in cel mai romantic. Deci totul este posibil in serial. Atunci cand Ethan observa cicatricile lui Danny, acesta il intreaba daca nu vrea ca acestea sa dispara si sa devina un varcolac. Un moment foarte frumos, care arata sentimentele din ce in ce mai puternice ale lui Ethan. Si raspunsul lui Danny nu se lasa asteptat si este cu atat mai frumos- cicatricile sale sunt cele care il fac sa se simta ca un supravietuitor. O a doua declaratie de iubire a sa deci, de data aceasta pentru umanitatea sa.

Primul sarut dintre Stiles si Lydia. Acest moment era unul asteptat de foarte multa vreme deja. Dupa trei ani de asteptare, toata lumea a tipat « victorie » atunci cand au vazut in sfarsit cel mai romantic sarut cu putinta.

Prima intalnire dintre Scott si Kira. Prima intalnire este pentru foarte multe persoane un moment mai stanjenitor in care nu prea se simt in largul lor. Nu si pentru cei din « Teenwolf », insa. Prima intalnire dintre Scott si Kira este una din cele mai reusite. Are o constelatie de lumini din « Star Wars » si cel mai romantic sarut.

Remember I Love You? Daca ar trebui sa retinem doar o singura fraza din sezonul sase, aceasta ar fi cu siguranta cea pronuntata de catre Stiles, Lydiei- Remember I Love You?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *