Top 5 trucuri pentru a evita spoilerele cu serialele tale preferate

Daca exista cu adevarat un lucru extrem de enervant, ei bine acestea sunt spoilerele cu lucrurile capitale, extrem de interesante ce se intampla in serialele preferate. O mica fraza si toata surpriza sau suspansul s-au dus.

Din fericire, poti pune la cale un plan de atac.

Pentru a evita spoilerele, fii la zi cu serialele tale preferate. Cu cat vei vedea mai repede un nou episod din serialul tau preferat, cu atat mai mult vei evita spoilerele.

Pentru a evita spoilerele, tine-te departe de retelele sociale. Fluxul Twitter sau Facebook este plin, fara doar si poate, de spoilere. Ia atitudine, atata timp cat nu esti la zi cu serialele preferate, cel mai bine ar fi sa te tii departe de retelele sociale. Si daca nu poti nicicum sa te tii departe de ele, poti configura de exemplu contul de Twitter pentru a masca anumite cuvinte cheie.

Pentru asta, te poti folosi de anumite aplicatii precum Tweetdeck sau Echofon, in ceea ce priveste setarile. Poti pune apoi pe « mute » anumite expresii sau hastaguri.

Pentru a evita spoilerele, nu sta la cafea sau la tigara cu colegii la munca. Cu siguranta este locul ideal pentru a afla ultimele barfe. Dar si pentru a afla o informatie cruciala despre ultimul episod din Grey’s Anatomy. Incearca sa dezvolti o tehnica de ninja- fumeaza in toaleta si bea cafea, tot acolo cand nu este nimeni. Sau mai poti pretinde ca vorbesti la telefon pentru a nu discuta cu colegii la pauza de tigara. Sa nu uitam ca fumatul este periculos pentru sanatate.

Pentru a evita spoilerele, ai incredere in Google. Google lucreaza la “un instrument” care sa te ajute sa eviti spoilerele. Unii abia asteapta sa fie disponibil.

Pentru a evita spoilerele, fa zgomot. Atunci cand auzi pe cineva pronuntand numele serialului tau preferat, pune mainile la urechi si incepe sa canti melodia te preferata. Cu siguranta ca este un lucru cam copilaresc si unii se vor uita la tine mai ceva ca la o persoana nebuna, dar functioneaza, crede-ne.

Tu ce faci pentru a evita spoilerele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *