Realme XT este primul smartphone cu un aparat foto de 64mpx

Viitorul smartphone Realme XT de la Realme este primul telefon lansat pe piata cu un aparat foto de 64mpx. Realme XT pare sa fi mostenit numeroase caracteristici de la Realme X lansat in luna mai si de la Realme 5 lansat de curand.

Intr-o postare pe Weibo, Xu Qi Chase, directorul marketing al societatii a publicat cateva informatii despre viitorul smartphone al constructorului. A dezvaluit faptul ca cele 4 aparate foto din partea dorsala a telefonului ar folosi un senzor de inalta calitate si este fara indoiala vorba despre ISOCELL Bright GW1 de 1/1.7 inchi de la Samsung. Smartphone-ul este alcatuit in egala masura dintr-o camera foto ultra unghi-larg de 8mpx cu un camp de vizualizare de 119 grade, un obiectiv macro si un senzor de profunzime de 2mpx.

Se pare ca Realme concureaza direct cu Xiaomi si a lansat primul senzor foto de 64mpx de pe piata. Xiaomi urmeaza sa lanseze Redmi Note 8 pe data de 28 august si Android Central ne informeaza ca Redmi Note 8 ar trebui sa foloseasca acelasi senzor de inalta calitate. Actualmente, nu exista inca nicio informatie cu privire la data lansarii oficiale a telefoanelor Realme si Xiaomi, este deci dificil sa spunem care din cei doi va fi cu adevarat primul de pe piata cu aparat foto de 64mpx.

In curand un senzor de 108mpx. Chiar daca senzorul este conceput pentru a produce imagini de 16mpx, imaginile contin o serie de detalii incredibile si ofera imaginilor o calitate de neegalat si o luminozitate superioara, chiar si in conditii de luminozitate mai slaba. In timp ce cele doua companii se pregatesc sa lanseze telefoane cu camere foto de 64mpx, Xiaomi a declarat ca i-ar placea sa integreze noul senzor de 108mpx de la Samsung intr-un alt smartphone, chiar daca nu ofera nicio informatie suplimentara cu privire la data la care acest smartphone va ajunge pe piata.

Si sub carcasa? Realme XT va fi disponibil in doua culori, albastru si alb. Conform specificatiilor, acest smartphone va dispune de un ecran Super AMOLED de 6,4 inchi fabricat de Samsung. Realme XT este alimentat de procesorul Snapdragon 712 si este cuplat la 8GB de memorie vie si 128 GB memorie interna.

Va functiona sub ColorOS 6.0. O baterie cu o capacitate de 4000 mAh se afla sub carcasa cu un suport de incarcare rapida VOOC 3.0.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *