Pixel 4 și Pixel 4 XL – tot ce știm despre viitoarele smartphone-uri Google

Pixel 4 si Pixel 4 XL sunt asteptate pentru luna octombrie a acestui an. Intre informatii oficiale lansate de compania din Mountain View si numeroase informatii aparute online, stim deja o multime de lucruri cu privire la acest subiect. In acest articol vom incerca sa va oferim primele estimari cu privire la data lansarii, a pretului, a fisei tehnice si a design-ului acestor smartphone-uri, sprijinindu-ne pe cele mai fiabile elemente.

Data lansarii si pret. Fidel calendarului sau obisnuit, Google isi va prezenta noile Pixel 4 si Pixel 4 XL pe data de 15 octombrie 2019 in timpul unei conferinte Made by Google organizate la New York. Google ar putea lansa si un Pixel 4a, in linia modelelor Pixel 3a lansate in luna mai a acestui an. Ne asteptam si ca Google sa profite de aceasta conferinta pentru a anunta si Pixelbook 2 si noutatile in ceea ce priveste Google Home. Pentru moment nu exista nicio informatie cu privire la pretul lui Pixel 4. Ne putem astepta la o pozitionare tarifara similara lui Pixel 3 in 2018. Acesta era propus la un pret incepand cu 859 de euro. Pixel 3 Xl era propus la un pret incepand cu 959 de euro.

Fisa tehnica. In ceea ce priveste fisa tehnica, ne asteptam ca Google sa vina pe cele doua noi telefoane ale sale cu Snapdragon 855. Compania ne-a obisnuit cu faptul ca foloseste pe noile sale telefoane cele mai mari noutati de pe piata, drept urmare prezenta un S855 ar fi logica. Pixel 4 si Pixel 4XL urmeaza sa fie propuse in versiuni cu mai multi RAM. Se pare ca vor fi disponibile cu minim 128 GB stocare interna.

Rezolutia ecranelor ar trece de la 160 x 1 080 px la 2 280 x 1 080 px pentru Pixel 4 si de la 2 960 x 1 440 px la 3 040 x 1 440 px pentru varianta XL. Ambele telefoane ar trebui sa profite de o rata de refresh de 90 Hz, la fel ca si concurentul lor principal, OnePlus 7 Pro.

Urmeaza doua functionalitati confirmate oficial de constructorul din Mountain View. Google Pixel 4 va oferi o navigare la distanta si un Face Unlock inteligent si securizat. Motion Sense este un fel de navigare la distanta prin gesturi care permite realizarea unor actiuni fara sa fii nevoit sa atingi smartphone-ul. Tentative similare au avut deja loc si in trecut insa rezultatul nu a fost la fel de convingator. Ramane de vazut daca Google a gasit de aceasta data varianta castigatoare.

In ceea ce priveste aparatul foto, cele doua telefoane ar putea gazdui trei aparate foto in modulul principal. Daca acest lucru se confirma, va fi o schimbare totala de strategie deoarece Google demonstra pana in prezent ca poate rivaliza cu cei mai buni constructori prin intermediul unui obiectiv foto unic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *