OnePlus 7 Pro – tot ce știm până în acest moment

Pe zi ce trece, OnePlu2 7 se dezvaluie din ce in ce mai mult. A aparut deja un teaser care ne face sa ne dorim sa il achizitionam imediat dupa lansare. In momentul de fata, stim aproape totul despre acest smartphone. Dupa ce ne-a oferit o serie de informatii pretioase despre ecranul telefonului, constructorul vine cu detalii despre capacitatile foto ale viitorului sau smartphone.

OnePlus a postat pe contul de Twitter trei poze efectuate cu aparatul foto triplu cu care este dotat OnePlus 7 Pro. Pozele arata rezultatul fiecarei camere inparte. Prima este realizata intr-un unghi larg, una cu zoom si una in mod normal.

OnePlus 7 Pro – o camera foto tripla puternica
Cele trei poze postate pe contul oficial de Twitter nu ne ofera prea multe informatii cu privire la performantele camerei foto triple situate in partea dorsala. Cu toate acestea, am putea aprecia claritatea cliseelor. In ceea ce priveste poza facuta cu zoom, probabil este vorba despre zoom X3 despre care am auzit vorbindu-se deja.

Camera foto tripla ar fi compusa dintr-un senzor de 48MP, dintr-un un zoom X3 de 8MP si de un unghi larg de 16 MP.

Un ecran senzational
Restul caracteristicilor telefonului OnePlus 7 Pro sunt la fel de promitatoare. Ecranul Super AMOLED Quad HD+ masoara 6,64 inchi. Zvonurile sustin ca telefonul nu va avea nici breton si va fi borderless inca aceste lucruri nu au fost inca confirmate. Pentru a atrage utilizatorii OnePlus a optat pentru o camera selfie de 16 MP ascunsa intr-un pop-up. Ceea ce inseamna ca suprafata ecranului ar trebuie sa fie destul de mare.

O fisa tehnica premium
OnePlus 7 Pro este dotat cu un Snapdragon 855, alimentat de o baterie de 4000 mAh. Suporta incarcarea rapida Wrap Charge 30W. OnePlus 7 Pro vine cu urmatoarele configuratii conform zvonurilor : 6GB/ 128ROM, 8GB/ 256ROM si 12GB/ 256ROM.

In ceea ce priveste pretul telefonului inteligent OnePlus 7 Pro acesta va incepe de la 749 de euro. OnePlus 7 este disponibil la pretul de 549 de euro. Vom vedea daca toate aceste lucruri se confirma pe data de 14 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *