Idei de ape detox pentru a te hidrata cât mai sănătos

Şi în această vară ar trebui să mizei pe unele produse naturale, mai ales atunci când vine vorba despre băuturi răcoritoare. Pentru a-ţi face doar bine organismului şi pentru a te hidrata de minune în acelaşi timp, atunci când este foarte cald afară, ai de ales între o mulţime de ape detox.

Sunt băuturi pline de vitamine naturale de la fructele şi legumele pe care le conţin şi de minerale de la ierburile aromatice, toate infuzate în apă filtrată. Care sunt cele mai delicioase combinaţii de savurat în această vară? Cele mai răcoritoare şi pline de beneficii în acelaşi timp?

Apa detox pe bază de căpşuni, kiwi şi mentă. Atunci când ai o carenţă în vitamina C, ar trebui să mizezi pe kiwi, o adevărată bombă de vitamina C. Lasă-l la infuzat timp de 30 de minute şi adaugă mai apoi mentă şi căpşuni pentru cea mai gurmandă băutură.

Apa detox pe bază de lămâie galben şi verde. Pentru cea mai sănătoasă, mai savuroasă şi mai răcoritoare băutură, ai nevoie de rondele de lămâie galbenă şi verde de lăsat la infuzat în apa filtrată.

Apa detox pe bază de căpşuni, portocală şi mentă. Este de ajuns dacă vei tăia felii portocala antioxidantă şi bogată în vitamina C şi o vei amesteca cu menta şi căpşunile pentru a obţine cea mai aromatizată apă detox. De consumat după 24 de ore de la preparare.

Apa detox pe bază de căpşuni, mentă, castravete şi lămâie. Pentru a obţine cel mai răcoritor cocktail, cel mai colorat cocktail fără zahăr, lasă la infuzat rondele de castravete depurativ şi drenant, căpşuni, lămâie şi mentă. Pur şi simplu natural!

Apa detox pe bază de piersică şi mentă. Dacă vrei să ai cea mai radioasă piele, iată apa de care ai nevoie. Un duo răcoritor care funcţionează de minune şi care este foarte tonic.

Apa detox pe bază de pepene roşu şi rozmarin. O apă ideală pentru a elimina toxinele şi a te hidrata în acelaşi timp. Rozmarinul îi va conferi o savoare minunată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *