Huawei P40 – data lansării, preț și alte zvonuri

In timp ce lansarea sa nu este asteptata inainte de martie 2020, numeroase zvonuri circula deja cu privire la Huawei P40. Pentru a afla mai multe citeste randurile de mai jos.

In ciuda dezacordurilor actuale dintre China si Statele Unite ale Americii, Huawei lanseaza succesorul lui P30 in martie 2020. Acesta va fi fara indoiala insotit de variantele Lite, Pro si de o versiune 5G. Cu toate acestea, inca nu este sigur faptul ca se va numi P40. Huawei este un expert in arta secretelor mai ales cand vine vorba despre evocarea numelor telefoanelor sale.

Dupa P20 si P30, sosirea numarului 40 ar fi un lucru logic. In orice caz, cu sapte luni inainte de potentiala sa lansare, noul Huawei este deja obiectul a numeroase zvonuri. Am regrupat informatiile principale despre acesta precum data lansarii, pret, design si cateva caracterisitici tehnice.

Huawei are obiceiul sa isi prezinte noile telefoane imediat dupa MWC. In 2019, P30 a fost dezvaluit pe data de 26 martie si pus spre vanzare pe 5 aprilie. S-ar putea ca in 2020 datele sa fie cam aceleasi.

Dupa lansarea sa, pe data de 26 martie, Huawei P30 era vandut la pretul de 799 de euro pentru modelul standard de 6GB si 128 GB capacitate de stocare si incepand cu 999 de euro varianta Pro cu 8GB RAM si 128 GB capacitate de stocare. Un lucru care ne duce cu gandul la o crestere cu 100 de euro a pretului noului telefon, Huawei P40.

In ceea ce priveste designul, acesta ramane cam acelasi, cu doar cateva exceptii. Bretonul de pe ecran pare sa fi fost abandonat, nu stim inca acest lucru, zvonurile sustin acest lucru. In schimb, va exista o mica perforatie pe ecran sau un obiectiv selfie pop-up. Cat despre afisaj, acesta va beneficia de o rezolutie Quad, nu de una Full HD+.

Un alt element despre design, s-ar putea ca marginile sa fie mai patrate decat in cazul predecesorilor sai.

P30 Pro dispune de trei aparate foto in partea dorsala. P40 Pro ar putea fi echipat cu cinci aparate foto, dupa modelul lui Nokia 9.

P40 va fi fara indoiala dotat cu un procesor Kirin 990, cu un procedeu de fabricare EUV. Ca o comparatie, P30 este actualmente echipat cu un SoC Kirin 980. Procesorul va fi cu siguranta dezvaluit in mod oficial in octombrie 2019 in timpul lansarii telefonului Huawei Mate 30. De notat este faptul ca marca si-a dezvaluit deja in mod oficial noul sistem de operare, OS Harmony, marele inlocuitor al lui Android de care va beneficia fara indoiala si noul telefon al marcii, Huawei P40.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *