GOT – ce personaj a convins cel mai mult în bătălia de la Winterfell?

Alerta Spoiler. De la difuzarea celui de-al treilea episod al ultimului sezon Game of Thrones, internautii nu vorbesc decat despre ea. Arya Stark s-a impus deci drept unul din cele mai importante persoanaje ale serialului. Iti vom povesti cum.

Atentie insa, acest articol contine spoilere ale episodului 3 din ultimul sezon Game of Thrones. Deci daca nu ai vazut pana acum « The Long Night », nu citi inca acest articol.

Milioane de telespectatori au asteptat batalia de la Winterfell cu cea mai mare nerabdare. Al treilea episod GOT care pune in scena batalia viilor din Westeros cu cea a mortilor vii Walkerii Albi. O batalie care dureaza un episod intreg si care ne rezerva o multime de suprize. Printre ele- Arya Strk, tanara fiica a lui Ned si Caroline Stark, care s-a impus drept o veritabila razboinica de-a lungul intregii batalii.

Arya il detroneaza pe Jon Snow. Slabita din cauza unei lovituri la cap, Arya se retrage in castelul de la Winterfell, plin cu Walkeri Albi. Indrazneata si curajoasa, a reusit sa scape de inamicii sai, elaborand o multime de strategii penturu batalie. Tanara Stark s-a putut baza pe ajutorul lui Sandor Clegane si a lui Beric Dondarrion, inainte de a iesi din castel si a disparea pana la cea mai importanta scena din episod. O scena care i-a facut pe spectatori sa tremure si sa posteze o multime de tweets pe celebra retea sociala.

In batalia plina de suspans Regele Noptii vrea sa il execute pe Bran, dar Arya Stark se napusteste asupra lui si il injunghie. Lama armei sale este din otel valyrien. Regele Walkerilor Albi moare instant, la fel ca si armata sa de zombies.

Cine isi putea imagina ca tanara Arya, pe care am descoperit-o in serial, inca de mic copil o sa il detroneze pe Jon Snow, cel la care ne-am fi asteptat sa il omoare de Regele Noptii? nimeni nu si-a imaginat asta, chiar nici cei mai impatimiti fani Game of Thrones care au reactionat in masa la aceasta scena fantastica din GOT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *