Dezactivare Chat Heads

Creatorii de Facebook Messenger promoveaza cu interes Chat Heads, aceasta optiune devenind rapid o sursa de stres, de aceea multi utilizatori doresc sa dezinstaleze o astfel de optiune, astfel incat sa nu mai aiba de-a face cu ea. In momentul de fata, Facebook Messenger este cea mai populara aplicatie de chat de pe toata planeta, ea fiind urmata indeaproape de WhatsApp. Ambele servicii sunt oferite de cei de la Facebook, dar acest lucru este o alta poveste.

Avand in vedere ca avem de-a face cu aplicatii de comunicare, programelele cu pricina trebuie sa ajute la indeplinirea a doua functii. Ele trebuie sa fie astfel usor de folosit, iar in acelasi timp sa va anunte intr-o maniera cat mai eficienta atunci cand ati primit un nou mesaj.

Facebook Messenger este foarte eficient in ceea ce priveste primirea unui nou mesaj. Ea va va tine la curent cu mesajele noi, de aceea este o idee foarte buna sa aveti in vedere si faptul ca e posibil ca ea sa va deranjeze, mai ales daca aveti la dispozitie un smartphone cu Android. Este putin probabi lsa nu fi incercat sa va uitati la un clip pe Youtube, dar in acelasi timp sa fiti deranjati de notificarile mesajelor noi.

Chiar si in cazul in care doriti sa cititi un mesaj, e o posibilitate foarte mare sa fiti deranjati de notificarile mesajelor noi. Chiar si scroll-ul de pe Facebook este de cele mai multe ori intrerupt de Chat Heads, aceasta modalitate agresiva a celor de la Messenger de a oferi notificari, acestea fiind motive suficiente pentru a renunta la o astfel de fucntie. Atunci cand dezactivati toate notificarile posibile de pe Facebook Messenger, tot veti avea de-a face cu acele Chat Heads. Din fericire, optiunea respectiva poate fi dezactivata manual.

In cazul in care v-ati propus de ceva vreme sa scapati de ea, atunci este bine de stiut ca ea este una exclusiva pentru Android. Nu exista Chat Heads pe iPhone. Intrati pe Facebook Messenger , iar de la fereastra de dialog, faceti un tap pe fotografia voastra de avatar, pentru a ajunge la pagina de configurare.

Debifati de acolo Chat Heads. Din acel moment, toate notificarile pentru mesajele noi venite de la Facebook, vor fi similare cu cele pe care le aveti pe WhatsApp. Nu va vor mai stresa inutil si va veti putea bucura de lucrurile pe care le feceti pe telefonul vostru, de fiecare data.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *