Cum să te hotărăști la ce film să te uiți

Din când în când mai simt nevoia să mă relaxez, deși munca pe care o fac nu mă stresează aproape de loc (iar asta e esențial pentru o activitate profesională, așa ca idee) iar una dintre metodele de care mă folosesc este să mă uit la diverse filme sau episoade din serialele mele preferate.

De ce? Pentru că mă detașează de ceea ce obișnuiesc să fac mai tot timpul și mă face să mă concentrez pe acțiunea filmului respectiv, pe moment uitând de ceea ce am eu de făcut iar asta pe mine pur și simplu mă relaxează.

Nu de puține ori însă nu am avut habar la ce film să mă uit și faptul că eu sunt pretențios și mă hotărăsc foarte greu (și mă plictisesc repede) nu erau altceva decât bețe-n roate în încercarea mea de a găsi un film pe placul meu la care să mă uit. Așadar, câteva sfaturi pentru a vă hotărî la ce film să vă uitați:

Întreabă pe rețelele de socializare – Majoritatea rețelelor de socializare sunt destul de populare (sau populate) deci, cu câteva sute de prieteni activi în listă, un status în care să precizați faptul că aveți nevoie de un film bun la care să vă uitați sigur veți găsi măcar un film care să vă placă.

Caută pe forumurile pasionaților de filme – Există destul de multe forumuri în care se discută chestii legate de filme iar, făcându-vă un cont acolo, veți găsi destul de multe liste cu filme interesante.

Citește topuri ale celor mai bune filme pentru a găsi ceva bun – Dacă sunteți genul de persoană care vrea neapărat ceva apreciat de o masă mare de oameni, atunci topurile celor mai bune filme din anul respectiv sunt soluția.

Astea sunt 3 dintre cele mai eficiente metode de a găsi câteva filme la care vă puteți uita într-un weekend sau atunci când pur și simplu aveți nevoie de o pauză care să vă relaxeze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *