Cum poți slăbi repede și ușor toamna după excesele din vară?

După săptămâni sau chiar luni în care te-ai relaxat în vacanţă, ai revenit acasă sau la birou foarte bronzată dar şi cu câteva kilograme în plus de care nu mai reuşeşti să scapi nicicum?

Vrei să slăbeşti eficient, foarte uşor şi foarte repede? Vrei să te delectezi cu cele mai savuroase preparate în acelaşi timp? Nu este un lucru foarte greu sau imposibil.

Slăbeşte uşor şi repede, micul dejun. Mai întâi, la trezire va trebui să bei un pahar cu apă călduţă şi suc de lămâie. În acest fel, corpul se va debarasa de toxinele acumulate în timpul nopţii. Înlocuieşte croissantele, tartinele cu unt şi dulceaţă, clătitele sau alte preparate pline de calorii cu un bol de cereale de tip granola, la care mai poţi adăuga şi seminţe oleaginoase.

Adaugă un pahar de suc de fructe roşiii sau de pădure. Sunt bogate în mod natural în polifenoli antioxidanţi. Dar dacă eşti „bioaddict”, poţi apela la un pahar de lapte de soia.

Prânzul. Ai nevoie de o pauză gurmandă dar echilibrată. Salatele sunt în acest caz cea mai bună idee. Salatele de quinoa, de bulghur, de pene cu ton sau cu busuioc, tartarul de castravete cu somon şi alte reţete gurmande sunt cea mai bună alegere. Dar dacă preferi sandwich-ul în detrimentul salatei, cel mai bine ar fi să îl prepari cu pâine integrală, dar şi cu diferite alimente care au o mulţime de atuuri nutriţionale. Adică vitamine, minerale, omega 3, legume şi fibre. În loc de maioneză poţi folosi ulei de măsline şi poţi apela şi la lămâie pentru a te simţi ca şi vara.

Gustarea. Ciocolata neagră este excelentă pentru a slăbi, cea cu cel puţin 65% cacao. Există şi batoane de ciocolată light cu fructe sau fulgi de ciocolată. Sucurile smoothie sunt impecabile pentru siluetă şi formă. Migdalele sunt altă opţiune foarte sănătoasă.

Cina. Trebuie să fie cât mai lejeră. Supele sunt cea mai bună alegere. Câteva combinaţii ideale- morcov plus praz, roşii, ţelină şi ardei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *