Cum a fost la Untold Festival

Cel mai mare concert din România e la Cluj. Capitala tineretului? Biletele se vând de câteva luni, iar evenimentul se numeste Untold Festival. Mai avem unul, Electric Castle, dar de trei ori mai mic.

Biletele se găsesc de pe la 200 la 300 de lei. În funcție dacă ai reducere, sau nu. Ține câteva zile și sunt așteptate 300.000 de persoane! Cam atât e populația Clujului dacă excludem tot ce e în afara orașului. Desigur că acum sunt mai mulți, doar sunt studenți din toată țara, dar vara, doar cei 300.000 îi vezi pe stradă. E atât de gol.. și cald.

Au apărut foarte multe reportaje în ultimele ore despre acest festival, dar chiar mai multe polemici. Unora nu le convine că e prea zgomotos, altora că e prea scump, unii spun că nu le-a plăcut că au trebuit să stea la coadă pentru brățări. Coadă ce a ținut câteva ore, apoi nu a mai fost. Fiecare cu ce-l doare.

Eu stau în cealaltă parte a orașului și chiar aud muzica. Sunt curios cei din apropiere cum dorm și ce au de zis în următoarele zile. Deși nu vor putea schimba nimic, asta e clar. Mie îmi pare rău că nu am putut să merg. Biletul a fost scump, dar nu asta a fost problema, puteam lua doar pe două zile la un preț mai bun. Problema era că sunt ocupat cu diverse proiecte și nu îmi ajunge ziua să lucrez la ele. Este un eveniment unic și eu îl ratez.

Mai este mult din acest an, sper să am ocazia să particip la alte asemenea ocazii. Nu am fost de mult la un concert și îmi este dor. Problema mea e cu muzica, puține trupe îmi plac, de la care ascult și mai puține melodii. Eu încă sper la un concert rock.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *