Clickbait, un serial care merită să fie descoperit

Vrei sa te uiti in binge-watching la un mini-serial care te va tine cu sufletul la gura? In acest caz, noul serial Netflix, Clickbait, este cea mai buna alegere.

In program- suspans, surprize, rasturnari de situatie… iar finalul va va surprinde fara doar si poate.

Clickbait este povestea lui Nick Brewer, un tata obisnuit de familie, casatorit, cu doi copii, care lucreaza la o echipa feminina de baschet. Un barbat cu o viata aparent banala pana intr-o zi cand… este dat disparut dupa ce apare un video cu el, cu el cu fata insangerata, tinand in maini o pancarta cu “Abuzez femeile” si apoi cu inca una, cu “La 5 milioane de vizualizari, mor” sau “Am omorat o femeie”. Un video care devine viral si care ii face pe cei dragi sa se intrebe- oare Nick nu era barbatul care pretindea ca este? Oare Nick cel perfect chiar a facut acele lucruri oribile? Oare chiar ascunde un trecut violent si numeroase crime?

Sora sa, sotia sa si politia, toata lumea se mobilizeaza inainte de a fi prea tarziu. Fara sa stie ca amenintarea este cu adevarat reala.

Este un mini serial movies123 surprinzator, la fel ca si Behind Her Eyes. Fiecare episod se concentreaza pe un anumit personaj. Si de-a lungul actiunii se tot descopera anumite detalii uimitoare, care dau totul peste cap si lista suspectilor devine tot mai mare. Personajele isi pun o multime de intrebari, se indoiesc si atunci cand toata lumea crede ca a gasit vinovatul, finalul este cu adevarat surprinzator.

Clickbait se adreseaza deci celor care adora serialele politiste precum The Sinner, dar si serialele politiste care te tin cu sufletul la gura precum Mare of Easttown.

In casting il regasim pe Adrian Grenier din Entourage, dar si pe Zoe Kazan sora sa, din In Your Eyes si The Deuce. Iar Betty Gabriel din Get Out are rolul sotiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *