Cele mai frumoase modele de teniși Converse pentru toamnă

În nuanţe de bordo închis, de verde kaki, cu texturi metalice, cu irizeuri sau nuanţe de gri perlat… iată care sunt cele mai frumoase modele de tenişi Chuck Taylor, cele mai în vogă modele de tenişi ale momentului.

Fiecare fashionistă înrăită are nevoie de o pereche de tenişi Converse în dressing. Sau de ce nu, de mai multe. Sunt modelele de bascheţi care traversează epocile şi sezoanele. Sunt clasici, practici, foarte confortabili şi indemodabili.

În plus, tenişii Converse sunt modelele de tenişi care au ştiut cum să se reinventeze mereu cu pânza lor colorată, steluţele şi talpa din cauciuc.

Tenişii Converse sunt purtaţi de toate persoanele de la 7 la 77 de ani. Am putea spune fără să ne temem cumva că dăm greş în vreun fel că sunt la fel ca şi rochiţa neagră. Sunt pantofi de bază din garderobă care se potrivesc cu orice stil şi orice piesă vestimentară.

Iar pentru noul sezon toamnă –iarnă 2016-2017 te poţi baza pe modele trendy, unele mai frumoase ca celelalte. Din piele metalizată, mai ales roz, cu reflexii aurii sau cele mai frumoase culori ale toamnei, te vor seduce cu siguranţă.

Cu siguranţă că vei adora să porţi cele mai frumoase modele noi de tenişi Converse cu toate piesele vestimentare preferate ale toamnei. Sunt perfecţi cu paltoanele sau pardesiele mai lungi, cu pantalonii şi gecile din piele, cu fustele şi rochiile toamnei… pe scurt, sunt veritabili cameleoni în materie de modă.

Nuanţele de gri antracit sau perlat, de verde kaki, de bordo, de auriu sau de cărămiziu te vor face să adori şi mai mult aceste modele mitice de tenişi.

Modelele de tenişi Converse ale noului sezon sunt mai degrabă funky decât simple sau uni. Tenişii cu vârful metalizat, cu texturi ca de goffre sau mai arty sunt perfecte pentru a-ţi înveseli toamna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *