Ce spun trăsăturile feței despre personalitatea ta

Privind fața unei persoane îți poți face o idee precisă asupra personalității sale. Nu mai aștepta, descoperă chiar acum ce spun trăsăturile feței despre personalitatea ta.

Bărbia. Privește-te cu atenție în oglindă și analizează-te. Dacă maxilarul tău este mare însă blând, înseamnă că ești o persoană diplomată care își atinge scopurile cu ușurință și reușești să ieși fără probleme din cele mai dificile situații. Ce iese mai tare în evidență privind partea de jos a feței, maxilarul sau bărbia? Dacă bărbia, atunci înseamnă că ești o persoană agresivă. Dacă maxilarul, atunci beneficiezi de o rezistență atât fizică cât și psihică care te va ajuta să treci peste toate încercările vieții. In general, persoanele cu o bărbie rotundă sunt sociabile. Cele cu bărbia ascuțită au un caracter mai introvertit și mai sensibil.

Gura. Buzele pulpoase denotă o personalitate gurmandă, senzuală și aplecată spre plăceri. Persoanelor care au acest tip de buze le place să profite de viață, sunt serioase și nu le place să își complice viața inutil. Dacă o persoană are buzele mari, înseamnă că este o fire veselă și puțin neîndemânatică. Persoanele dotate cu acest tip de gură vorbesc mult și pot uneori să abereze, să rănescă fără să își dea seama. Buzele fine lasă să ghicească un caracter mai secretos și mai puțin expansiv. Aceste persoane sunt extrem de atente și preferă să observe totul din umbră decât să participe activ la o conversație.

Nasul. Lungimea nasului și forma acestuia spune multe despre comportamentul tău din viața de zi cu zi. Cu cât nasul tău este mai scurt, cu atât ești mai serios și mai econom. Ești o persoană luptătoare, nu îți este teamă să riști, să arați de ce ești capabil. Cu cât nasul tău este mai mare și mai gros, cu atât ești mai impulsiv și mai emotiv. Ai tendința să cheltui banii pe lucruri inutile.

Ochii. Persoanele cu ochii mari sunt emotive și vulnerabile. Persoanele cu ochii mici sunt mai active, mai optimiste și mai creative.

Un comentariu la „Ce spun trăsăturile feței despre personalitatea ta

  1. Penguins of Madagascar (2014) pe 123movies
    Asa cum ne-au obisnuit filmele Madagascar, si acesta se remarca prin animatia de nota 10 si povestea + pinguinii care sunt foarte tari. Nota personala : 10/10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *