Câteva întrebări la care trebuie să răspunzi pentru starea ta de bine personală

Toata lumea trece in viata prin anumite perioade in care se simt mai slabiti, foarte sensibili sau epuizati pe plan energetic. Este un lucru normal ce apare cel mai adesea dupa o schimbare mai importanta in viata sau evenimente mai bulversante.

Atunci cand te afli in aceasta stare, este foarte important sa te onorezi si sa te tratezi cu cea mai mare gentilete, dar majoritatea dintre noi, cel mai adesea nu stim de unde sa incepem.

Deci daca ai si tu impresia ca ai nevoie de mai multe ingrijiri personale, dar nu stii de unde sa incepi, iata care sunt cele cateva intrebari la care ar trebui sa incerci sa raspunzi.

Esti hidratat? Apa ajuta la eliberarea emotiilor si a toxinelor din corp. De fiecare data cand depui un efort mai intens sau treci printr-o perioada mai grea, corpul are nevoie de mult mai multa apa pentru a putea deplasa lucrurile si a te elibera de energiile negative stocate.

Ai consumat ceva nutritiv in ultimele 3 ore? Atunci cand te simti mai slabit, este foarte usor sa iti pierzi apetitul sau sa iti indrepti atentia asupra produselor sarate sau dulci. Dar pe termen lung, aceste alimente pot sa duca la o crestere a sentimentelor de lipsa de energie si de epuizare. Atunci cand te simti foarte sensibil, sa consumi alimente precum legumele radacinoase poate sa fie un lucru foarte bun.

Ti-ai intins sau miscat corpul? Reprezinta o modalitate excelenta de a-ti pune sangele in miscare si de a-ti elibera intreaga energie care stagneaza.

Ai facut o pauza si ai respirat profund de 5 ori? Fa-ti timp pentru o pauza si respira profund. Un lucru extrem de relaxant si de curativ. Dupa a cincea respiratie mai profunda te vei simti cu siguranta mult mai bine.

Ai dormit macar 7-8 ore noaptea trecuta? O noapte odihnitoare este un lucru extrem de important si daca nu ai dormit bine noaptea trecuta, ar trebui sa incerci sa fii mai bland cu tine insuti.

Ti-ai facut timp sa practici o activitate care iti place cu adevarat? Uneori, suntem atat de ocupati cu viata noastra, incat uitam sa facem lucrurile care ne plac. Viata trebuie sa fie apreciata deci ar trebui sa faci lucrurile care iti plac in fiecare zi, pentru a avea o viata echilibrata.

Ai ascultat muzica pe care o preferi? Muzica are o putere foarte mare curativa si reprezinta o modalitate excelenta de a te binedispune si de a te simti din nou mai bine.

Ai petrecut timp in natura in ultimele 3 zile? Sa petreci mai mult timp in natura, in liniste este un lucru extrem de benefic. Vei vedea ca te vei simti mult mai bine mai apoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *