Beneficiile ceaiului pentru sănătate – șase varietăți de savurat

Consumând ceai în viaţa de zi cu zi şi savurând cele mai delicioase infuzii vei beneficia de numeroase beneficii şi virtuţi asupra sănătăţii. Sună bine?

Ceaiul negru, un ceai energizant şi plin de virtuţi. Ceaiul negru este o valoare sigură pentru sănătate. Teina din ceaiul negru este de mare folos dacă simţi că nu mai ai energie în mijlocul zilei. În plus, poate reduce riscurile de a suferi din cauza unor boli cardiace.

Ceaiul verde, foarte bogat în antioxidanţi. Ceaiul verde este energizant, stimulant şi are o mare putere antioxidantă. În plus, te ajută să lupţi contra deficitului cognitiv.

Ceaiul alb este bogat şi el în antioxidanţi şi poate întări sistemul imunitar. Ceaiul alb este cel care este procesat cel mai puţin faţă de alte varietăţi de ceai. Are un gust lejer şi delicat cu o savoare autentică. Are un nivel foarte ridicat de catechine şi de polifenoli care pot întări sistemul imunitar.

Ceaiul chai, cu minunate virtuţi anti-inflamatorii. Un ceai foarte puternic, foarte savuros şi parfumat care conţin mirodenii folosite în mod tradiţional în India pentru a trata unele boli şi pentru a se asigura o stare de bine. Ceaiul chai combină de minune mirodenii precum scorţişoara şi feniculul care are proprietăţi anti-inflamatorii recunoscute.

Ceaiul oolong. Este un fel de combinaţie între ceaiul negru şi ceaiul verde, cu o paletă minunată de arome şi cu note fructate. Reduce riscul de a suferi de accidente vasculare cerebrale.

Infuziile de plante pentru a favoriza somnul. Infuziile de plante sunt cele care te ajută să nu numeri oile în timpul nopţii. Unele plante pot favoriza somnul şi relaxarea deoarece conţin ierburi sau plante precum muşeţelul sau valeriana.

Nu uita să laşi la infuzat ceaiul câteva minute sau chiar întreaga zi pentru a te bucura de cele mai savuroase arome.

Un comentariu la „Beneficiile ceaiului pentru sănătate – șase varietăți de savurat

  1. The Town pe Couchtuner

    Exact lucrul de care aveam nevoie: Actiune din plin, scenariu bun, actori la superlativ, Ben Affleck imi demonstreaza inca odata ca stie sa faca lucruri de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *