Ant-Man and the Wasp un film Marvel de familie

Ant-Man este eroul cu cea mai mica statura fizica din filmele celor de la Marvel, el reusind totusi in ultimul film Antman and the Wasp sa iasa in evidenta intr-un mod pozitiv ce a lasat placut surprinse toate persoanele care s-au decis sa vada acest film in cinema.

In acest film, totul se afla in limitele normalului, avand in vedere ca Thanos nu a pocnit inca din degete, iar personajele par ca nu stiu ce le va astepta in curand, lucru care are loc, dar abia in after credits-ul filmului. Ant-Man este unul dintre cei mai umani supereroi ai Marvel, lucru pentru care problabil multe persoane nu au apreciat atat de mult acest film.

Ant-Man nu se poate ridica la nivelul filmelor watchseries Guardians of the Galaxy, dar cu toate acestea, reuseste sa iasa in evidenta prin numeroasele faze amuzante, dar si prin actiunea sa plina de suspans care face legatura dintre Civil War si Infinity War.

Scott Lang are parte de o noua aventura, dar acum are ca scop gasirea mamei lui Hope, respectiv sotia lui Hank. Aceasta a fost pierduta de mult timp in Cuantic Realm, iar singura posibilitate de a o aduce inapoi este de a intra in aceasta lume si a o salva.

Scott este astfel nevoit sa riste foarte multe si sa ajunga din nou intr-un univers cuantic pentru a o salva pe viespea originala. Actiunea din acest film nu se compara cu haosul din Infinity War, dar reuseste sa scoata in evidenta anumite aspecte cu privire la conitnuarea filmelor create de cei de la Marvel. Socul pe care Infinity War l-a provocat este redus de acest film, dar after credits-ul care apare la final influenteaza foarte mult actiunea care va avea loc cel mai probabil in Avengers 4.

Ant-Man and the Wasp este, daca ma intrebi pe mine, cel mai recomandat film Marvel din categoria ‘’Familie’’, acesta fiind recomandat fara probleme chiar si copiilor. Acest film reuseste sa scoata in evidenta personalitatile personajelor si chiar si copiii care vor merge la acest filme se vor bucura mult de acesta datorita actiunii pe care o prezinta.

Acest film este foarte apreciat pentru numeroasele scene de actiune pe care le prezinta, facand referire la complexitatea relatiei dintre parinti si copii. Nu iti va parea rau dupa ce vei vedea acest nou film Marvel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *