Alertă de nostalgie – Veronica Mars al patrulea sezon după 12 ani de absență

Unul din cei mai bagaciosi detectivi privati, Veronica Mars, se reintoarce pentru un nou sezon alcatuit din 8 episoade. Veronica Mars revine in forta incepand cu data de 26 iulie, fanii serialului se pot linisti acum.

Hulu a postat deja un teaser pe YouTube pe data de 12 aprilie. Teaser in care o putem vedea pe Veronica in spatele biroului sau, pregatindu-si bagajul pentru a pleca in vacanta de primavara. In program? Sex, droguri, distractie si bikini. In acest nou sezon, tanara detectiv privat, care se afla din nou in fruntea Mars Investigation, ancheteaza o serie de crime care afecteaza un grup de studenti in timpul vacantei de primavara. Cercetarile vor scoate la iveala o multime de alte mistere.

Vestea ca Veronica Mars se va reintoarce a fost primita de fanii serialului inca din 20 septembrie anului trecut cand Kirsten Bell a facut acest anunt pe contul sau de Twitter.

Serialul fara sfarsit. De trei sezoane si un film a avut nevoie Veronica Mars pentru a-si alcatui o baza solida de fani. Formula este simpla. In orasul fictiv Neptune, Veronica si tatal sau, fost serif transformat in detectiv privat, conduc o multime de anchete in acest microcosmos californian.

Hulu s-a lasat convins de succesul obtinut de-a lungul vreii si de fani pentru a continua povestea acestui serial. O fidelitate recompensata deoarece la o luna de la anuntul reintoarcerii Kristen Bell lansa un concurs, tot pe contul sau de Twitter, propunandu-le fanilor sa zboare spre California pentru a descoperi culisele serialului si de a lua pranzul cu o parte din actori. Suna tentant, nu-i asa?

12 ani de la ultimul sezon fanii au crescut, s-au maturizat. Iar Rob Thomas, scenaristul si creatorul acestui serial este constient de acest lucru. Drept urmare, s-a adoptat un ton mai adult pentru un serial la fel de intunecat ca in urma cu 12 ani, aceasta este promisiunea facuta fanilor pe contul acestuia de Twitter. Rob Thomas a scris ca Veronica Mars revine in forta, la fel de hardcore-noir, cum s-au obisnuit fanii deoarece este vorba despre un serial cu detectivi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *