3 sucuri smoothie bogate în magneziu pentru a avea grijă de sănătatea ta

Ştiai că sucurile smoothie bogate în magneziu reprezintă o modalitate ideală de a acoperi carneţele în acest mineral? Sunt sucuri cu ingrediente care vor ajuta să îl integrezi foarte uşor la tine în alimentaţie. Vei evita astfel apariţia unor probleme sănătoase în alimentaţie.

Să nu uităm că magneziul face parte din structura oaselor, a muşchilor, a sângelui şi face parte chiar şi din ţesuturi. Avem nevoie de el pentru a produce energie şi a putea sintetiza proteinele şi grăsimile.

Un smoothie cu banană, cu ciocolată şi sirop de arţar. Este fără îndoială un suc smoothie foarte energetic, un suc de consumat o dată pe săptămână. Şi nu te îngrijora că are prea multe calorii. Nu este aşa.

Foloseşte ciocolată neagră fără zahăr, sirop de arţar cu miere şi banană, unul din cele mai bogate fructe în magneziu. Un veritabil miracol pentru cei care suferă de un deficit în acest mineral.

Un suc smoothie cu spanac, avocado şi căpşuni. Fructul avocado este cel care poate veni cu un nivel de până la 15% din doza zilnică recomandată de magneziu. Este un suc foarte bogat în magneziu care poate fi cel mai bun aliat al tău pentru dimineţile în care oboseala îşi face deja simţită prezenţa. Este energetic, foarte bogat în antioxidanţi, fibre şi o mulţime de nutrienţi.

Un suc smoothie cu smochine şi cu lapte de migdale. Pe lângă faptul că sunt incredibil de bogate în calciu, smochinele au cel mai ridicat nivel de magneziu. Te vor ajuta să lupţi contra osteoporozei, sunt delicioase şi nu conţin atât de multe calorii precum ai putea crede. În plus, smochinele sunt delicioase alături de laptele de migdale şi de scorţişoară.

Dar nu uita că pe lângă acestea, este esenţial să ai mare grijă la alimentaţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *